Starity

Pitt és Jolie egy hét múlva érkezik

2011. október 06. 06:06   |   Szerző: Ev Bry

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Brad Pitt És Angelina Jolie hamarosan hazánkba érkezik családjával. Egy hét múlva akár az utcán is szembejöhetnek velünk.

hirdetés
Pitt és Jolie egy hét múlva érkezik

Néhány hónappal ezelőtt már forgatott hazánkban Brad Pitt és Angelina Jolie, most azonban visszatérnek Magyarországra, pontosan egy hét múlva. A korábbi tervek szerint a színész új filmjének egyes jeleneit Tihanyban rögzítették volna, de a készítők megerősítették, hogy végül csak Budapesten forgatnak. Legutóbb Jolie filmje miatt érkezett a család Magyarországra, most azonban a World War Z című zombithriller kapcsán költöznek hozzánk, amelyben Brad főszerepet alakít.

Akárcsak a múltkor, most is azt a 10 szobás villát bérlik ki Budán, amely havi 27.000 dollárba, vagyis 6 millió forintba kerül nekik. Gyermekeik, Maddox, Pax és Zahara is visszatérnek korábbi iskolájukba.

A stábtagok szerint a forgatások Kőbányán fognak zajlani, de nincs kizárva, hogy Braddel és családjával máshol is össze lehet majd futni Budapesten.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek