Starity

Megérkezett Kelly Clarkson legújabb dala

2011. október 06. 09:09   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent hivatalosan is az American Idol-nyertes énekesnő új lemezének címadó dala, a What Doesn't Kill You (Stronger).

hirdetés
Megérkezett Kelly Clarkson legújabb dala

Kelly Clarkson új lemezének nagy része idő előtt kiszivárgott, ami nagy csapásként érte az énekesnőt. Az album első hivatalosan megjelent dala és egyben első kislemeze, a Mr. Know It All lett, melynek már a videoklipje is megérkezett. Az augusztus 30-án megjelent visszatérő szám egész szép helyezéseket ért el a listákon. Kelly új albuma Stronger címmel érkezik majd október 24-én.

Az énekesnő a kedvenc daláról, a What Doesn't Kill You (Stronger)-ről nevezte el az albumot, mely szerinte karrierje egyik legjobb lemeze lesz. A ma bemutatott címadó dalt a híres mondás, az „Ami nem öl meg, az erősebbé tesz” ihlette. A szám Kelly hivatalos Youtube-csatornáján debütált.

„Számos verzióját hallottam már a ”What Doesn't Kill You (Stronger)„ című dalomnak az interneten. Az új lemezem, a Stronger megjelenéséig három hét van már csak hátra és azt akarom, hogy halljátok a szám rendes verzióját!” – írta Clarkson, utalva a dal korábbi kiszivárgására.

A aranytorkú énekesnő új dala teljesen eltér a kellemes hangzású Mr. Know It Alltól, az új szám sokkal pörgősebb és ütősebb lett. Lehetséges, hogy az album második kislemeze is, a What Doesn't Kill You (Stronger) lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek