Starity

Penn Badgley becsajozott

2011. október 06. 11:11   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gossip Girl sztráját a napokban kapták lencsevégre, amint kézen fogva sétál a szintén színészmesterséget űző kedvesével.

hirdetés
Penn Badgley becsajozott

A Gossip Girl sorozat sztárjai körül zajlik az élet. A sorozat Serenája éppen a napokban szakított kedvesével, Leonardo Dicaprioval, míg kollegája most talált rá a szerelemre. Penn Badgley nő ügyeiről nem sokat hallani mióta 2010 októberében szakított Blake Lively-val. Lehetséges, hogy ez az időszak most ért a végéhez. A fiút ugyanis a napokban kézen fogva és ölelkezve látták sétálni egy hölggyel. A lány nem más, mint a népszerű zenész Lenny Kravitz gyermeke, Zoe Kravitz.

Tegnap a fiatalok meghitt sétát tettek New Yorkban összeölelkezve és csókot is váltottak egymással. Egy ismerősük meg is erősítette a US Weekly magazinnak az információt. A párt nem most látták először együtt. A nyár folyamán egy taxival távoztak a Friends with Benefits című film premierjéről, és egy étteremben is látták őket kettesben.


Penn és Zoe romantikus sétája New Yorkban.

Zoe egyébként szintén színésznőként tevékenykedik már 2007 óta és próbál kitörni édesapja árnyékából. 2011-ben az X-Men: First Class című filmben láthattuk, és még az is lehet, hogy a jövőben a Gossip Girlben is megcsillogtatja tehetségét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek