Starity

Leonardo DiCaprio ismét modellt hódított

2011. október 07. 11:11   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész máris új női szívet hódított meg, pedig alig néhány napja ért véget a kapcsolata előző kedvesével, Blake Livelyvel.

hirdetés
Leonardo DiCaprio ismét modellt hódított

Leonardo DiCapriót már a Titanic című film megjelenése óta körülrajongják a lányok. Megfordult már több modell is az ágyában, többek között Gisele Bündchen és Bar Refaeli is. A sármos hollywoodi szívtipró alig egy hete szakított a Gossip Girl sorozat szőke bombázójával, Blake Livelyvel, de úgy tűnik, most visszatér a modellekhez, hiszen új választottja is ebben a szakmában tevékenykedik.

Leo jelenleg Ausztráliában van új filmje, a The Great Gatsby forgatása miatt, és a hírek szerint itt ismerkedett meg az Australia's Next Top Model című televíziós műsor egykori versenyzőjével, Alyce Crawforddal. A stábtagok szerint a 21 éves lánynak is köze volt a színész és Blake szétválásához, hiszen a titkos románcuk már több mint két hete tart.

„Leonardo sms-t küld neki, amikor látni szeretné, így aztán rendszeresen találkozgatnak, többnyire hétköznap, mert hétvégén más elfoglaltságaik vannak. Alyce mindig a szállodába megy, ott találkoznak, Leonardo ugyanis nem akar vele nyilvánosan megjelenni” – hozta nyilvánosságra az Australia's Daily Telegraph.

Természetesen jelenleg még mindketten tagadják, hogy bármi közük is lenne egymáshoz, de a romantikus légyottok magukért beszélnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek