Starity

Bencsik Tamarát már kétszer megtámadták

2011. október 10. 17:05   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Tabu Tv stábja egy bűnmegelőzési rendezvényen találkozott Bencsik Tamarával, aki eddigi kellemetlen élményeiről számolt be.

hirdetés
Bencsik Tamarát már kétszer megtámadták

A korábban Rihanna stílusának koppintásával vádolt Bencsik Tamara egy bűnmegelőzési programban vett részt a Cseppkő utcai gyermekotthonban, melynek keretében tájékoztatják és felvilágosítják a kicsiket, hogy mit kell tenni, ha valamilyen attrocitás éri őket. Az énekesnő elég tapasztalt a témában, ugyanis már két támadást is átélt. 11 éves korában történt megrázó élményeiről már korábban is mesélt, de tavaly a villamoson is molesztálni próbálta valaki.

Tamarát először egy sötét utcában támadták meg: „Jöttem haza az iskolából és a mi utcánk az nagyon hosszú és nagyon szűk, nagyon sötét. Biciklivel voltam, mentem haza, egyébként nagyon bátor kislány voltam és nagyon durva volt, kiugrott a bokorból egy férfi, befogta a számat, valamit kérdezősködött, de nagyon rossz volt, sokkhatás ért tulajdonképpen” – mesélte a tabutv.hu riporterének.

„A második az tavaly volt a 4-es-6-os villamoson. Nagyon-nagyon sokan voltak, felszálltam a villamosra és fölszállt egy ilyen 35 év körüli férfi. Elindult a villamos és elkezdett lassan tapizni, a combomat és később elkezdett más helyekre is nyúlkálni, én elkezdtem ütni a nyakát. Az volt a legdurvább, hogy körülöttem senki nem segített. Ahogy leszálltam a villamosról, elkezdtem futni és egészen a metróig követett” – árulta el Tamara.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek