Starity

Mindenki megsértődött a Sugarloaf klipjén

2011. október 11. 09:09   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A TabuTv riportere egy benzin gazdaságos eseményen találkozott a Sugarloaf zenekarral, akik beszámoltak az új videoklipjük visszhangjáról is.

hirdetés
Mindenki megsértődött a Sugarloaf klipjén

A Sugarloaf Szervusztok celebek című videóklipje nem aratott túl nagy sikert a sztárok körében, ugyanis néhányan kifigurázva jelennek meg a videóban egy majomjelmezben.

„Gondoltuk, hogy jó pár embernél ki veri a biztosítékot ez a klip. Aki a klipben szerepel, az mind megsértődött, de nem ez volt a cél. Fel akartuk hívni a figyelmet arra a dologra, hogy akinek minimum egy vagy kettő akár három követője is vagy rajongója is van már, annak figyelembe kell venni azt, hogy milyen példával járhat elő. Nem a produktumot akartuk fikázni. Az is tény, hogy aki a médiában szerepel, az mind celeb, de ez nem is baj, hiszen ugyanúgy celeb egy politikus vagy színész... bárki. Mi is azok vagyunk, ezért öltöttük magunkra ezt a majom álarcot, csak valahol a helyén kéne tudni kezelni ezeket a dolgokat” – mesélte a tabutv.hu riporterének Szabi.

„Nagyon hosszú évekig úgy éltem, hogy megpróbáltam mindenkinek megfelelni. Aztán ahogy nőttem fel, rájöttem, hogy ez lehetetlen, de szerintem erre sokan rájönnek. Szerintem attól működik valaki jól, hogyha megosztó tud lenni, mert így biztos, hogy mindenkihez eljut a gondolta. Legkevésbé számítottam rá, hogy a Fluor Tomi vagy az SP fog megsértődni, azt hittem ők fogják majd venni a poént. Gondoltuk majd együtt nevetünk egy nagyot” – számolt be a sztártévé riporterének Dér Heni, aki a későbbiekben elárulta, nem érti, miért nem nyilatkozik a többi celeb a klipről.

„Sajnos a többiek nem mertek nyilatkozni, ami nagyon szomorú, mert mi nagyon vártuk a véleményüket, de mindenki behúzódott a csigaházába. Vártuk, hogy valamit reflektálni fognak, de nem történt meg, pedig szívesen meghallgatnám az ő véleményüket is” – meséli a Tabu Tv videójában Heni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek