Starity

Kamu Beyoncé terhessége?

2011. október 12. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyesek azt állítják, hogy az énekesnő nem várandós első gyermekével. De ha csak egy pletyka, akkor mi történt a hasával?

hirdetés
Kamu Beyoncé terhessége?

A nemrég plágiummal vádolt énekesnőt újabb vádak érték, miszerint csak kitaláció terhessége – vagy műhasat hord. Néhány napja kezdődött a pletykálás az interneten, Beyoncé szóvivője pedig egyből reagált: „Ez nevetséges, ostoba és hazug pletyka.”

A hír alapja egy ausztráliai tévécsatorna interjúja volt. Ugyanis a felvételből kivágott képeken B hasa furcsa formát öltött, miközben leült.

A képek láttán az emberek rögtön elkezdtek találgatni és pletykálni. Egyesek szerint Beyoncé egyáltalán nem várandós, hanem egy béranya fogja kihordani gyermekét, de el akarja hitetni a világgal, hogy ő fogja megszülni a babát. Mások szerint mindössze örökbe szeretnének fogadni. De vannak olyan feltételezések is, miszerint műhasat visel, hogy nagyobb legyen a pocakja.


Mintha egy párna lenne a ruhája alatt

Az énekesnő nevetségesnek találja a vádakat és nem is foglalkozik velük. Ma jelentette be, hogy kismamák számára tervezett ruhákkal bővül House of Deréon nevű ruhamárkája. A ruhákban minden anyuka szexisnek és nőiesnek érezheti majd magát, akárcsak maga Beyoncé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek