Starity

Bencsik Tamara még nem alapítana családot

2011. október 14. 19:07   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy divatbemutató alakalmával futott össze a Tabu Tv stábja a népszerű énekesnővel, aki karrierjét és magánéletét érintő kérdésekre egyaránt válaszolt.

hirdetés
Bencsik Tamara még nem alapítana családot

„Hamarosan kész lesz az új dalom, amit csak én írtam, egyedül, otthon a kis zongorácskámmal. A szöveget is én írtam hozzá, sírós lesz, már nagyon várom” – árulta el Bencsik Tamara, aki egy karácsonyi dal elkészítését is fontolóra vette mostanában. „Gondolkodtam karácsonyi dalon, de egyelőre nem készítettem el. Mikor jön a karácsony mindenki karácsonyi dal ír. Szépek ezek a dalok, de én egyelőre csak gondolkodom rajta, hogy írjak egyet.”

„A párommal tervezünk előrelépést a kapcsolatunkban, de az még egyelőre odébb van, mert először a karriert szeretnénk mindketten felépíteni, legyen egy biztos háttér és akkor utána jöhetnek majd a megvalósítások” – mesélte Tamara a Tabu Tv kamerájának, aki korábban arról is beszálmolt, hogy már kétszer is megtámadták az utcán.

„Azt szeretnénk tulajdonképpen, hogy nekem is legyen egy biztos munkám. Ne legyen az, hogy ha esetleg lesz egy babánk, akkor ő hiányt szenvedjen valamiben. Meg szeretnénk majd neki mindent adni, amire szüksége van” – nyilatkozta az énekesnő, aki szerint azonban még korai ezekről a kérdésekről beszélgetni, mivel 4-5 évig még biztos nem kezdenek hozzá párjával a családalapításhoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek