Starity

Chenoa szellemként tért vissza

2011. október 18. 14:02   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptember végén volt a dal premierje a rádióban, most pedig végre megérkezett a várva várt kisfilm is! Ráadásul az eddig megszokottól meglehetősen új képi világgal.

hirdetés
Chenoa szellemként tért vissza

A mai napon az énekesnő Twitter-oldalán osztotta meg legújabb videoklipjének Youtube-elérhetőségét, melyet már hetek óta hatalmas és feszült várakozás övezett. A meglepetés nem maradt el. Chenoa ugyanis egészen eddig még nem készített hasonló hangulatú és látványvilágú zenei kisfilmet.

A dal címe Como un fantasma ('Akár egy szellem'), és egy fájdalmas szakításról szól. A sors fintora, hogy nem sokkal azután jelent meg a dal, amikor az énekesnő és producer szerelme, Alain Cornejo a való életben is szakítottak egymással.

A klipben az énekesnő ismét bebizonyítja, hogy milyen sokoldalú egyéniség. Láthatunk személyében ártatlan, szende lányt, elegáns dívát, vadmacskát, sőt, egy sötét angyalt is. Laura az egyik jelenet kedvéért még kebleit fedő ruhadarabjától is megvált, ám természetesen így is csak ízlésesen sejtető a jelenet, mivel hosszú hajkoronáját a kényes területekre helyezték.

A rajongók először szóhoz sem jutottak a legújabb videó megtekintése után, azonban közvetlenül utána bombázni kezdték kedvencüket üzenetekkel, melyekben gratulálnak és elismerésüket fejezik ki. Többen megjegyezték, hogy nagyon szép a képi világ, valamint, hogy Laura még mindig lélegzetelállítóan gyönyörű, sőt, egyre szebb lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek