Starity

Megérkezett Britney Spears új klipje!

2011. október 18. 17:05   |   Szerző: Isti

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Britney Spears új klipjét hatalmas várakozás előzte meg, hiszen egy nagyon jó sztorit ígértek a kisfilmhez. A Criminal teljesítette is ezt az ígéretet.

hirdetés
Megérkezett Britney Spears új klipje!

Megérkezett a rajongók által talán legjobban várt kisfilm, a Criminal. Britney megcsillogtatja benne színészi tehetségét is. Maga a klip koncepciója végig követi a dal szövegét, és hűen szimbolizálja azt.

Az idén Budapesten is koncertező énekesnő az MTV VMA-díjátadó után adott interjújában mesélte el, hogy ehhez a dalhoz egy nagyon érdekes történetű kisfilmet szeretne összehozni. Valószínűleg ezért is tették át a forgatási helyszínt az Egyesült Államokból végül Londonba. A kétgyermekes anyuka a rendezést sem bízta a véletlenre, így újra együtt dolgozott Chris Marrs Pilieróval, aki az I Wanna Go videót is megalkotta.

Spears elmondta, hogy ebben a videóban szeretné megmutatni többek között azt, hogy attól hogy valaki egy felsőbb társadalmi réteg tagja, még egyáltalán nem különbözik a többi embertől. Az érdekességek közé tartozik még az is, hogy a klipben is Jason Trawick alakítja Britney párját, csak úgy, mint a valóságban.

„Hölgyeim és uraim, nagyon izgatott vagyok, hogy bemutathatom nektek az egyik kedvenc dalom videóját a Femme Fatale albumról. Élvezzétek… http://bit.ly/q8FGid -Britírta a Twitteren, és ezzel útjára bocsátotta a videót az iTuneson.

A kisfilm annyira jóra sikeredett, hogy kevesebb mint 2 óra alatt az iTuneson az első helyre ugrott, így valószínűsíthető, hogy a klipet a közeljövőben több szakmai díjjal is jutalmazni fogják.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek