Starity

Blake Lively titkos randevúra ment Ryannel

2011. október 18. 17:05   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Leonardo Dicaprio ex-barátnője romantikus ebédet töltött együtt Ryan Reynolds színésszel Bostonban.

hirdetés
Blake Lively titkos randevúra ment Ryannel

A Gossip Girl sztárja nemrég szakított Leonardo Dicaprioval mindössze 5 hónap együtt járás után, máris új sztár pasit talált magának. A lányt a napokban Bostonban kapták lencsevégre Ryan Reynoldssal, miközben egy romantikus ebédet töltöttek együtt a Mistral Bistroban.

A szőke sorozatsztár a hírek szerint csak látogatóba érkezett a jóképű színészhez, hiszen Ryan jelenleg a városban forgatja legújabb filmjét a C.I.P.D-t. Blake egy éjszakát töltött a fiúval, majd visszautazott New York városába. A két népszerű sztár állítólag a Green Lantern forgatásán melegedett össze, és a munkatársaik szerint nagyon megszerették egymást.

Ryan egyébként a válása után már számos népszerű színésznővel össze lett boronálva, de saját bevallása szerint jelenleg nem keres komoly kapcsolatot.

„Jelenleg olyan, mintha gyors randi feladatot hajtanék végre. Legalábbis a hírek ezt mondják. Csak anyukám ideges miatta. Szerintem egyetlen férfi sem képes annyi nővel összegabalyodni ilyen rövid idő alatt, ahánnyal engem hírbe hoztak” – mondta el egy interjúban az ifjú titán.

Vajon Blake Lively-val tényleg csak barátság köti össze őket, és igazából Sandra Bullockért dobog a sztár szíve, vagy minden lánnyal csak a média boronálja össze Mr. Reynolds-t? Előbb utóbb fény derül mindenre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek