Starity

Whitney Houston egy repülőn hisztizett

2011. október 18. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mostmár alkohol és drogbotrányairól híres énekesnő nemrég egy repülőn teljesen kiborult és hisztizni kezdett, hogy ne kelljen bekapcsolnia biztonsági övét.

hirdetés
Whitney Houston egy repülőn hisztizett

Whitney Houston a Delta Airlines egyik járatán óirási botrányt rendezett a múlt héten, nem akarta bekapcsolni a biztonsági övét.

A TMZ értesülései szerint a dívát az egyik stewardess kedvesen megkérte, hogy kapcsolja be az övet, mivel a gép hamarosan fel fog szállni. Ám az énekesnő nem hogy engedelmeskedett volna, hanem helyette üvöltözésbe és hisztériába kezdett. Olyannyira kínos helyzetbe hozta magát, hogy a végén utastársainak kellett közbeavatkozniuk, akik azt mondták, hogy az énekesnő úgy viselkedett, mint egy elkényeztett kislány.

Az énekesnő szóvivője azt mondta a sajtónak, hogy Whtiney sem kábítószer, sem alkohol hatása alatt sem volt, egyszerűen csak a fáradságtól volt ilyen nyűgös, ugyanis az első járatot lekéste.

A 47 éves díva, aki új filmjének forgatására indult Detroitba, júniusban meghosszabbította rehabilitációs kezelését, de úgy látszik még mindig nem jött teljesen rendbe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek