Starity

Nem egyesülnek a boszorkányok és a vámpírok

2011. október 19. 17:05   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Paul Wesley elárulta, hogy a The Vampire Diaries és a The Secret Circle rajongói nem számíthatnak kereszteződésre a két sorozatban.

hirdetés
Nem egyesülnek a boszorkányok és a vámpírok

Miután elkezdődött a The Secret Circle című misztikus sorozat idén ősszel a The CW csatornán, megkezdődtek a találgatások, hogy vajon összeboronálják-e egy-egy epizód erejéig a The Vampire Diaries szériával. A színészek közül akadt, aki örült az ötletnek, sőt Phoebe Tonkin és Katerina Graham kifejezetten szeretett volna együtt varázsolni egy jó ügy érdekében.

Azonban úgy tűnik, hogy a rajongóknak és a színészeknek is csalódást okoz Kevin Williamson, hiszen a napokban Paul Wesley szájából elhangzottak a szavak, miszerint nincs esély a „crossover” epizódra.

„Nem fog megtörténni. Annyi az egyszerű indok, hogy Kevin Williamson azt mondta, nem történhet meg.” - mondta el a Stefant alakító színész az Access Hollywoodnak.

A jövő persze még változtathat mindenen, de addig is meg kell elégednünk azzal, hogy a két sorozat egymás után kerül levetítésre, minden csütörtökön.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek