Starity

Megsérült a Barátok Közt sztárja

2011. október 21. 19:07   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Solti Ádám a sorozat csapatépítő tréningjén játék közben zúzta le a lábát. Szerencsére komoly baja nem történt, de egyelőre csak bicegve tud járni.

hirdetés
Megsérült a Barátok Közt sztárja

Tokajban rendezett a Barátok Közt csapatépítő tréninget a sorozat sztárjainak, amely Solti Ádám számára szerencsétlenül alakult. A Blikk információi szerint a színészeknek egy talicskában kellett egymást tologatniuk minél gyorsabban, hogy ezzel csapatuknak több pontot szerezzenek. A váltójáték céljához érve Ádám akkorát esett, hogy közben az ellenfél véletlenül rátolta a talicskát. A 2010-es X-Faktorban bemutatkozó Non Stop együttes énekesnek rögtön belilult a lába és hatalmas fájdalmak árán tudott csak lábra állni.

A Barátok Közt csapata természetesen azonnal a helyi ügyeletre szállította a produkcióhoz nem is olyan régen csatlakozó Ádámot, ahol beborogatták a színész sebeit és megnyugtatták, hogy komolyabb baj nem történt, így végül lesántulva, de tovább élvezhette a programokat a Tokaji hegyekben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek