Starity

Ecuadori lány kapta idén a koronát

2011. október 23. 17:05   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptember 22-én hatodjára került megrendezésre a Miss Continente Americano szépségverseny, melynek győztese a 21 éves Miss Ecuador lett.

hirdetés
Ecuadori lány kapta idén a koronát

Idén 21 ország lányai szálltak harcba a Miss Continente Americano-címért. Ebben az évben a legszebb lányt szeptember 22-én választották meg Ecuadorban. A műsort Roberto Rodríguez, Karla Carrillo vezették.

A versenyen nemcsak a győztest jutalmazták, hanem különdíjakat is osztottak: a Best National Costume-díj nyertese Miss Ecuador lett, a legszebb arc díját Miss Dominican Republicnak adták, Miss Honduras lett Miss Congeniality, és a Miss Photogenic-díjat a nicaraguai lány viheti haza.

Ezt követően kiválasztották a hat legszebb lányt, akik közül kikerült a végleges győztes, így döntőbe került Miss Panama (Anyoli Abrego), Miss Colombia (Lizeth González), Miss Brazil (Danielle Knidel), Miss Mexico (Cecilia Montaño), Miss Dominican Republic (Dalia Fernández), valamint Miss Ecuador (Claudia Schiess).

Majd a lányok száma a felére csökkent, hiszen ez után kihirdették a három legszebb hölgy nevét. Így került be Miss Ecuador, Miss Dominican Republic és Miss Mexico a döntőbe.

A verseny végén a 21 éves ecuadori lány fejére került a korona, amit a tavalyi győztes, a perui származású Giuliana Zevallos adott át. Ecuadori lány most kapott először koronát a Miss Continente Americano-versenyen. Érdekesség, hogy a fiatal lány harcba szállt szeptemberben a Miss Universe 2011-címért is, de akkor nem kapott koronát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek