Starity

Ashton Kutcher remekül csókol

2011. október 24. 13:01   |   Szerző: MissD

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lea Michele, a Glee sztárja egy interjúban mesélt arról, milyen volt együtt forgatnia, pontosabban csókolóznia a Szilveszter éjjel című filmben Demi Moore férjével.

hirdetés
Ashton Kutcher remekül csókol

„Nagyszerűen csókol, és nincs benne semmi félelem„ – mondja a 25 éves színésznő, aki hozzátette, hogy nagyon szerencsésnek érzi magát, mert minden filmben és tévésorozatban, amikben játszik, mindig ilyen csodálatos emberekkel szerepel együtt. Nagyon szerencsés vagyok, ugye? Ashton Kutcher, Cory Monteith, igen, szerencsés lánynak érzem magam.”

Lea egy másik interjúban szintén beszélt arról, milyen volt együtt dolgozni a Két pasi meg egy kicsi új sztárjával, aki nemrég külön költözött feleségétől Demi Moore-tól, miután állítólag sorozatosan megcsalta.

„Hihetetlenül izgalmas vele együtt dolgozni, mindent roppant komolyan vesz, de közben folyton azon dolgozott, hogy megnevettesen és folyton csínyeket eszelt ki. Egyik nap például kinyitottam az ajtót, ott kellett volna állnia teljesen felöltözve, ehelyett pucéran mutatkozott mindenki előtt!” – mesélte nevetve a Glee sztárja.

A sztárokat felvonultató Szilveszter éjjel című filmet egyébként december 8-án mutatják be a mozikban, melyben szintén közösen játszanak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek