Starity

Kim Kardashian újra szélesvásznon

2011. október 25. 01:01   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kim a napokban ünnepelte 31-ik születésnapját, és sok különleges ajándékot kapott, de valószínűleg a közelgő filmszerepének örül leginkább.

hirdetés
Kim Kardashian újra szélesvásznon

Az állítólag házassági válsággal küszködő Kim Kardashian a napokban ünnepelte 31-ik születésnapját. A hölgy azonban még mindig úgy néz ki, mintha a 20-as évei elején járna, és akár letesz valamit, az asztalra, akár nem, beszélnek róla.

A sztárokhoz méltó módon, pénteken tartották meg a nagy eseményt, és a valóságshow sztár a születésnapján nem csak P!nk fellépését kapta meglepetésként. Tyler Perry szerepet ajánlott neki a következő filmjében, a The Marriage Counselorban. Kim a Twitteren osztotta meg a hírt a világgal.

„Hatalmas híreim vannak. Szerepet kaptam Tyler Perry új filmjében” – csiripelte a legidegesítőbb celebnek is megválasztott szépség.

A hölgy már korábban is próbálkozott a színjátszással, de sem a Disaster Movie című katasztrófafilm paródia – amely maga is felért egy természeti csapással -, sem pedig a Deep in the valley nem hozta meg az áttörést a számára. Lehet, hogy most jött el az igazi lehetőség a fekete szépség életében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek