Starity

Ashley Greene nem akar elválni

2011. október 25. 01:01   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Twilight sztárja nem szeretné, ha megromlana a viszony közte és a film többi szereplője közt, ezért már most tervezi a közös estéket.

hirdetés
Ashley Greene nem akar elválni

Ashley Greene cseppet sem szomorú amiatt, hogy végre levetkőzheti a vámpírtestvér-karakterét. Egyetlen egy dolog miatt bánja, hogy befejezték a Twilight-filmek felvételeit. A színésznő attól retteg, hogy elveszíti a forgatás során szerzett barátait. A 24 éves sztár szeretné, ha közeli kapcsolatban maradnának Kellan Lutzcal, Taylor Lautnerrel, Robert Pattinsonnal és Kristen Stewarttal, mert jó barátság alakult ki közöttük, és szorosan kötődnek egymáshoz.

„Csinálunk majd közös vacsorákat és játékestéket. Az egész forgatás nagyon különleges volt számunkra, és egyikünk sem szeretné elveszíteni a másikat. Egy család vagyunk attól még, hogy nem forgatunk már együtt” – mondta el az Alice Cullent alakító színésznő.

Lehet, hogy a DKNY új arca csak unatkozik, hiszen állítása szerint nincs éppen párkapcsolata. Azt nem tudni, mi az igazság, hiszen olyan hírek is keringenek, hogy közelebbi kapcsolat fűzi a Pókember-musical sztárjához, Reeve Carney-hoz, de már szóba hozták a szexis Gerard Butler színésszel is. Kíváncsian várjuk a közös Twitter-képeket a vámpíros vacsorákról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek