Starity

Sötét Grimm-mesék az NBC csatornán

2011. október 25. 17:05   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ABC csatorna után, az NBC is tündérmesés történettel próbálkozik, de a Grimm egy sötét mesevilágba kalauzolja el a nézőket.

hirdetés
Sötét Grimm-mesék az NBC csatornán

A boszorkányok és a vámpírok mellett az idei évadban helyet kaptak a meseszerű történetek is. A napokban indult útjára a Once Upon a Time című sorozat az ABC csatornán, amely rekordnézettséget hozott, és Október 21-én egy szintén meséből építkező történet került a televíziók képernyőjére az NBC jóvoltából, bár eme mese sokkal sötétebb, mint társa.

A Grimm című széria főhőse egy nyomozó, aki egy olyan világban él, ahol valóban léteznek a tündérmesék különleges szereplői, de nem minden ember képes arra, hogy lássa őket. A főszereplő rendelkezik azzal a különleges erővel, hogy megállapítsa, hogy milyen az igazi arca valakinek és így felismeri a szörnyetegeket. Hamarosan rájön, hogy ő egy vadász, más néven Grimm, akinek az a feladata, hogy megvédje az ártatlan embereket a mesebeli lényektől, mert itt nem lesz feltétlenül lesz boldog befejezés.

A sorozat főszerepét David Giuntoli kapta meg, aki ez előtt főként csak különböző szériák vendégszereplőjeként tűnt fel, és más igazán nagy név sem szerepel a stáblistán, de azt mindenképpen meg kell jegyezni, hogy a sorozat David Greenwalt nevéhez fűződik. Neki köszönhetjük az erős képi világgal rendelkező Buffy The Vampire Slayer és Angel című sorozatokat is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek