Starity

Tragédia Britney dublini koncertje után!

2011. október 26. 11:11   |   Szerző: Isti

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egyelőre tisztázatlan körülmények között történt haláleset híre az énekesnőt is teljesen megrázta.

hirdetés
Tragédia Britney dublini koncertje után!

Britney Spears gőzerővel hajtja hatalmas sikernek örvendő Femme Fatale nevezetű világkörüli turnéját, melyet a magyar közönség is élvezhetett. Sajnos a dubliniak által szerzett élményeket beárnyékolta egy megrázó esemény, melyben közvetlen a koncert lezajlása után volt részük.

Egy 31 éves fiatal asszony az O2 Aréna előtt, eddig ismeretlen okok miatt a helyszínen elhunyt. A szemtanúk és a rajongók elmondása szerint a koncert napján hatalmas vihar tombolt, ezért senki sem érti, hogy a hölgy miért ült biciklire a show után – számolt be a tragédiáról az Independent.

Az énekesnőt a hír teljesen megrázta, és azonnal részvétét nyilvánította a családnak, majd Twitteren is írt az esetről: „Szomorúan hallottam a Dublinban történt tragikus balesetről. Szeretetemet küldöm a családnak – Britney”

Britney-re egyébként még kilenc koncert vár, mielőtt véget ér az európai szakasz, majd új erővel veszi be újra Amerikát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek