Starity

Jennifer Aniston végre színt vallott

2011. október 26. 14:02   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jóbarátok sorozat egykori sztárja megelégelte a vele kapcsolatos pletykákat, és felfedte az igazságot házassági terveiről és terhességéről is.

hirdetés
Jennifer Aniston végre színt vallott

Jennifer Anistonról számtalan pletyka keringett a világhálón és bulvárlapokban mostanában. A népszerű színésznő állítólag terhes, és ráadásul ikreket vár jelenlegi párjától, Justin Theroux-tól, akivel jövő év elején tervezik egybekötni az életüket. A Jóbarátok sorozat egykori bombázója mostanra megelégelte a vele kapcsolatos híreszteléseket, és a Hello magazinban vetett véget a pletykáknak.

„Első számú pletyka. Nem tervezem, hogy egyhamar férjhez mennék. A gyűrű, amit viselek, nem eljegyzési gyűrű. Már egyszer végigcsináltam, voltam férjnél, és nem tudom, hogy egyáltalán újra megtenném-e valaha, de az biztos, hogy nem most és nem ma. Érthető?” – magyarázta el a színésznő.

A terhességéről szóló híreken is csak nevetni tud a 42 éves hölgy, bár azért saját bevallása szerint, annyira nem hízott meg, hogy várandósnak nézzék.

„A kettes számú pletyka. Nem, nem várok gyermeket. Abbahagytam a dohányzást, és ezért feljött rám néhány kiló. A lényeg, hogy sem terhes nem vagyok, sem házasodni nem akarok jelenleg. Ha az igazságot akarjátok hallani, csak kérdezzetek meg engem” – vallotta be Brad Pitt volt felesége.

A hölgy mind e mellett nagyon boldog Justin oldalán, és a közös élet szépségeit már megtapasztalták, hiszen április óta együtt laknak a színésznő West Village-ben található villájában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek