Starity

Claire Holt retteg a bárányoktól

2011. október 28. 14:02   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Vampire Diaries sorozat sztárja az MTV-nek beszélt arról a horrorfilmről, amely a legtöbb álmatlan éjszakát okozta számára.

hirdetés
Claire Holt retteg a bárányoktól

Hamarosan itt a Halloween és mindenki frász-lázban ég még a csillogó hollywoodi forgatagban is. Az MTV készített egy interjút a sellőlányból vérszívóvá avanzsálódott szépséggel, a The Vampire Diaries sorozat ősi vámpírjával, Claire Holttal, aki elárulta, hogy még a mai napig retteg Hannibal Lector karakterétől.

„A kedvenc horrorfilmem egyértelműen a Bárányok Hallgatnak. Anthony Hopkins alakítása szerintem a legemlékezetesebb, legbrilliánsabb és legijesztőbb alakítás volt, amit azóta sem lehet felülmúlni. Emlékszem mennyire rettegtem, miután végignéztem, és ígéretet tettem magamnak, hogy éjszaka többet nem nézem meg. Aztán rájöttem, hogy nappal is ugyanolyan ijesztő. Kötelezően látni kell, még ha csak egyszer is egy életben.” - mondta el, a sorozatban csak Barbie Klausnak becézett színésznő.

Claire – színésztársaival együtt – már készül a halloweenra, és mindenképpen szeretné az ünnepet egy nagy jelmezes buli keretein belül tölteni. Kíváncsian várjuk, ő kinek a bőrébe bújik az idén. Lehet, hogy újra sellő lesz?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek