Starity

Megsérült Will.I.Am

2011. október 29. 12:12   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Baleset érte a Black Eyed Peas frontemberét legújabb videoklipjének forgatásán.

hirdetés
Megsérült Will.I.Am

Will.I.Am a napokban forgatta le legújabb szóló videoklipjét, a T.H.E (The Hardest Ever) című dalhoz, melyben közreműködött a The Rolling Stones frontembere, Mick Jagger és a nemrég fellépés közben könnyekben kitörő Jennifer Lopez is.

A forgatáson azonban történt egy kis – vagy nagyobb – baleset a rapperrel, amiről a Twitteren számolt be rajongóinak, de semmi konkrét dolgot nem árult el sérüléséről. Csak annyit tudhatunk, hogy emiatt nem tudja feltenni Great Times című dalát, pedig korábban megígérte a mikroblogon.

„Elnézést kérek mindenkitől… Csúnyán megsebesítettem magam a T.H.E. forgatása közben, így nem tudtam feltölteni a dalt, ahogyan megígértem” – csiripelte a népszerű sztár, aki Britney-vel is közreműködött már egy dalban.

Szerintetek mi történhetett Will-lel? Eltörte a kezét vagy a lábát? Reméljük, semmi komoly, és minél hamarabb láthatjuk legújabb videoklipjét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek