Starity

Judy férjhez ment

2011. október 30. 10:10   |   Szerző: Celeron

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Judy a legnagyobb titokban ment férjhez szerelméhez és születendő gyermeke édesapjához, Balázshoz. Az esküvőt egy vasadi fogadóban tartották meg a múlt héten.

hirdetés
Judy férjhez ment

Judy boldogabb, mint valaha, hiszen titokban férjhez ment szerelméhez, Balázshoz. Bár eredetileg csak kislányuk születése után szerettek volna egybekelni, egy váratlan felajánlás segítségével mégis korábban mondhatták ki a boldogító igent. Egy esküvőszervező cég kereste meg őket, hogy felajánlják segítségüket a pár számára. Ők persze egyből igent mondtak, és egy cseppet sem csalódtak.

Judy hófehér ruhában állt az oltár elé, hogy kimondja a boldogító igent vőlegényének. A mennyegzőt egy festői tó partján tartották, ahol csak a családtagok és néhány barát volt jelen.

Az egész ceremónia olyan meghatóra sikeredett, hogy könnyeiket sem tudták visszatartani, ami nem is csoda, hiszen az anyakönyvvezető előtt már nem ketten, hanem hárman „álltak”, ugyanis Judy pár hónapja tudta meg, hogy szíve alatt hordja közös babájukat, akit karácsonyra várnak, és valószínűleg Majának fognak nevezni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek