Starity

Fluornak már nem kell az ingyenpia

2011. október 30. 22:10   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fluor Tomit Lilu új fodrászüzletének megnyitóján kapta mikrofonvégre a Tabu Tv stábja, ahol arra ugyan nem derült fény, hogy mit rejteget a sapkája alatt, viszont bulizási szokásairól beszámolt a Mizu-fiú.

hirdetés
Fluornak már nem kell az ingyenpia

„Néha bemegyek sulikba, könyvtárakba hangzavart csinálni, hogy ne tudjanak tanulni” – osztotta meg mulatságos rosszalkodását a rapper. „Celebbulikba, vagy ehhez hasonló eseményekre viszont nem járok. Rájöttem, hogy itt az egyetlen előny, hogy ingyen van a pia, viszont most már van pénzem rá, így inkább otthon iszogatok” – mesélte a Tabu Tv riporterének Fluor Tomi, aki Lilu új fodrászüzletének megnyitójára viszont eljött.

A folyamatos fellépések és éjszakázások még a sztárokat is megviselik. Az örökmozgó Tomi is őszintén bevallotta, hogy néha iszonyatosan fáradt. „Állandóan fellépek, így a barátaimmal ritkán megyek bulizni. Plusz elég keveset alszom, néha nagyon ki vagyok merülve, úgyhogy túl sok időm nincs rá. De amikor összejön, akkor örülünk.”

A jövőbeni terveiről is Fluor Tomi stílusban mesélt az énekes, aki elárulta, hogy a zene mellett más is érdekli. „Szeretem a kreatív dolgokat, amiben meg tudom magamat valósítani. Érdekel a reklám, a marketing, ezért eljárok helyekre, szaglászok az új után” – árulta el a népszerű fiatal, aki már most állítja, megvalósította önmagát. Arra a kérdésre, hogy meg lehet-e élni abból, hogy valaki Fluor Tomi, kacagva válaszolt: „Persze.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek