Starity

Selena különlegesen fejezte be turnéját

2011. november 01. 18:06   |   Szerző: Bubii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez a We Own The Night turnéjának utolsó állomásán meglepte rajongóit, és különleges koncertet adott nekik.

hirdetés
Selena különlegesen fejezte be turnéját

Selena Gomeznek mostanában nagyon fut a szekere: nemrég forgatta le a When The Sun Goes Down albumáról a harmadik kisfilmet, ami pletykák szerint ma fog megjelenni, emellett boldog párt alkotnak Justin Bieberrel, akivel nemrég örökbefogadtak egy kutyát, sőt, az idén Belfastban megrendezett MTV EMA-díj-átadónak is ő lesz a műsorvezetője.

Az eredetileg nyárra tervezett amerikai turnéját kiterjesztették Kanadára is, mely tegnapi, utolsó koncertjét Montrealban tartották meg. Az énekesnő a fellépés előtt egy nappal üzent a montreali rajongóinak az egyik közösségi portálon.

„Mindenkinek, aki holnap este jön a koncertemre Montrealban: vegyétek fel a legjobb jelmezeteket, mert én és a bandám egy különleges show-t fogunk nektek csinálni halloween alkalmából” – újságolta az énekesnő.

A show kezdete előtt pár órával is üzent a rajongóinak, és elmondta, a rajongói közül kiválasztja a három legőrültebb kosztümöt viselő embert, akiket felhív a színpadra. Természetesen Selena, a bandája és a táncosai sem maradhattak ki a halloweeni őrületből, ugyanis ők is jelmezeket viseltek a koncerten.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek