Starity

Salátaruhát csinálna a PETA Lady Gagának

2011. november 02. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A PETA annyira kiborult Lady Gaga múlt évi húsruháján, hogy az az ötletük támadt, hogy csináltatnának neki egy salátaruhát.

hirdetés
Salátaruhát csinálna a PETA Lady Gagának

Mindenkit lesokkolt a tavalyi MTV Music Awardson Lady Gaga húsdressze. A már múzeumban levő ruhát Franc Fernandez tervezte, a ruhához szükséges húst pedig bolíviai marhahúsbol készítette.

Ám az állatvédő szervezet ezt nem nézte jó szemmel, ezért a poplady indiai látogatása során az indiai PETA részéről Sachin Bangera fejében dőlt el a salátadressz ötlete. Azt nyilatkozta, hogy a húsruhával ellentétben ez maximum 5-6 órát venne igénybe.

„Ha beleegyezik, készítünk neki egy csak salátalevelekből álló ruhát, amit biztosítótűkkel és fűzőkkel erősítenénk össze. Egy földig érő szoknyát készítenénk, és biztosítjuk az énekesnőt, hogy nagyon szexis lenne. Biztosítunk egy embert is, aki időről-időre vízzel fröcsköli be a leveleket, hogy azok ne fonnyadjanak meg” – nyilatkozta a Radar Online-nak Sachin Bangera.


Lady Gaga érdekes húsruhája

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek