Starity

VV5: Kinga is átverte a nézőket?

2011. október 31. 15:03   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elszólta magát a cselszövő Kinga a villában, kiderült, hogy mégsem annyira szingli, mint azt beszavazásánál állította.

hirdetés
VV5: Kinga is átverte a nézőket?

Nem is olyan régen derült fény VV Vera eltitkolt pornós múltjára, máris újabb villalakóról derülhet ki, hogy a beszavazásnál előadott sztorija sántít. Kinga azt állította, hogy kétéves kapcsolatának lett vége még a beköltözés előtt, mert a párja többször is megcsalta őt. Ennek ellenére egyre többször viselkedik úgy a szőkeség, mintha mégis várná idekint valaki, holott azt ígérte, hogy semmitől sem zárkózik el, és tetszett neki a villa pasifelhozatala is.

A műsor egyik jelenetében az elkényeztetett Barbie-babaként bekerülő Kinga hosszasan ecsetelte az expornós Verának, hogyan fogja minél előbb levakarni magáról a rányomuló Csabát, nehogy véletlenül olyat tegyen, amivel megbánthatna valakit. Később, amikor Veronika erotikusan táncolt Shadinak, szintén elejtett egy olyan mondatot, hogy „Ha ilyet csinálnék, úgy kivágna a pasim, mint macskát szarni!”

Messzemenő következtetéseket ebből még nem lehetne levonni, de a Blikk megkereste Kinga barátnőjét, aki elmondta, hogy Kinga megtiltotta neki, hogy a magánéletéről adjon ki információkat. Nagyon különös, de a lány nem véletlenül a Cselszövők kategóriában indult, ezt is rendesen kitervelte, ami alapján pedig nagyon úgy tűnik, hogy nem csak a nézőket, de még az RTL Klubot is sikerült csúnyán rászednie.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek