Starity

72 nap után válik Kim Kardashian

2011. október 31. 18:06   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tízmillió dolláros esküvő ide vagy oda, Kim Kardashian hamarosan újra szingli. A valóságshow-sztár és kosárlabdázó kedvese három hónapig voltak házasok.

hirdetés
72 nap után válik  Kim Kardashian

Habár az elmúlt hetekben felröppentek a hírek, miszerint Kim Kardashian és Kris Humphries házassága válságban van. Ők mindezt tagadták, sőt, azt állították, hogy boldogabbak, mint valaha. A modell kész volt feladni álmai otthonát férje kedvéért, valamint a gyerekvállalás kérdése is felmerült köztük.

Azonban a TMZ hozzájutott olyan információkhoz, miszerint a pár hamarosan külön utakon folytatja. A válókeresetet október 31-én a valóságshow-sztár adta be kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. A hírt pedig közeli barátja, Ryan Seacrest is megerősítette.

Kim és Kris augusztus 20-án 440 vendég előtt mondta ki a boldogító igent, a ceremóniára pedig 10 millió dollárt költöttek. Mivel 72 napig voltak együtt, ez olyan, mintha házas életük alatt naponta 138.888 dollártól szabadultak volna meg.

Az biztos, hogy a két fiatal ezzel beírta magát a legrövidebb celebházasságok történelmébe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek