Starity

A Disney-álompár újra együtt?

2011. november 02. 09:09   |   Szerző: SoLettisha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Talán Zac Efron és Vanessa Hudgens mégis közös vizekre evez a közeljövőben? Egy névtelen szemtanú elég szaftos részleteket osztott meg a nagyközönséggel.

hirdetés
A Disney-álompár újra együtt?

Bár nemrég még Vanessa Hudgenst Austin Butlerrel boronálták össze, most újra Efronal látták hetyegni. Természetesen a forrás ezúttal is névtelen, ám de nagyon is lelkes, már ami a történet felkomponálását illeti. Az illető állítása alapján A High School Musical sztárjai együtt töltöttek egy estét az Eden nevű hollywoodi nightclubban – írja a Twistmagazine.

Hogy véletlenül se lehessenek homályos foltok a történetben, nem szűkölködött a részletek fejtegetésével. „Vanessa átkarolta őt, Zac keze pedig mindenütt ott volt... Vanessa mosolya fültől-fülig ért és egész éjjel elválaszthatatlanok voltak... Zac a lány lábai közt ült, miközben Vanessa a srác köré fonta karjait.

Állítólag csókolózni is látták őket az este vége felé, méghozzá többen is. Mindenbizonnyal sokan örülnének ha a fent állított dolgok valóban megtörténtek volna, így már csak annyi van hátra, hogy kivárjuk a végkifejletet. Annyi biztos, hogy Zac Halloweenkor nem vitte magával Vanessát Miley Cyrus bulijára egyedül ment el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek