Starity

Mit lehet csinálni 72 nap alatt?

2011. november 02. 13:01   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A reality-sztár, Kim Kardashian és NBA-játékos férje, Kris Humphries házassága – amelyre 10 millió dollárt költöttek – mindössze 72 napig tartott. De vajon mire elég még 72 nap, ha nem egy tiszavirág életű celebházasságban töltjük az időnket?

hirdetés
Mit lehet csinálni 72 nap alatt?

1728 óra, 103680 perc, vagy 72 nap – eddig tartott Kim Kardashian és Kris Humphries házassága. A valóságshow-sztár és a sportoló augusztus 20-án házasodott össze, azonban alig két és fél hónap házasélet után már be is adták a válókeresetet.

Most egy olyan listát állítottunk össze, melynek minden pontjához elegendő lenne a 72 napos házastársi viszonyban töltött idő.

1. Vitorlázás a Föld körül
Egy újságírónő, Nellie Bly 1989-ben egy vitorlással indult útnak, hogy megdöntse Verne Gyula 80 nap alatt a Föld körül című regényében szereplő Phileas Fogg rekordját. A kísérlet sikerült, hiszen a nőnek 72 nap, 6 óra és 14 perc alatt sikerült megkerülnie a Földet.

2. Filmforgatás
A Steven Spielberg által rendezett Schindler listája című filmet is csak 72 napig forgatták. Bár Kim is szerepelt néhány moziban, de azok közel sem voltak olyan sikeresek, mint az Oscar-díjas második világháborús témájú film.

3. Túra Kairóból Nairobiba
Szeretnéd látni a piramisokat? Szeretnél szamárháton utazni? Szeretnéd látni dagonyázni a vízilovakat a kenyai tavakban? Egy ilyen látványos utazás is véghez vihető mindössze 72 nap alatt.

4. Életben maradás
A 1993-ban Ethan Hawke főszereplésével készült Életben maradtak című film egy repülőgép-szerencsétlenség túlélőiről szól, akik halott barátaik testéből táplálkoztak a túlélés reményében. Akik megbírkóztak a zord hideggel és az egyéb megpróbáltatásokkal, azokért a 72. napon érkezett meg a segítség.

5. Családalapítás
A házasságkötés után a legfontosabb döntés a babavállalás. Rövidke házasságuk alatt többször is felröppentek olyan hírek, miszerint már szeretnének egy kisbabát. A gyors válás ismeretében azonban talán jobb is, hogy mindez csak szélből kapott pletyka volt. Ez a pont pedig azért kerülhetett fel a listára, mert a teljesen új spermiumok képződéséhez szintén 72 napra van szükség.

6. Egy Sims-élet lepergése
Mint a Kardashian család, úgy a videó- és számítógépes játék, a The Sims is nagyon népszerű. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy világszerte több, mint 100 milliót értékesítettek belőle. Egy átlagos Sims-karakter élettartama körülbelül 72 nap.

7. Tekerés a Tour de France-on
A minden évben megrendezett kerékpár-verseny három hétig tart, tehát a házasságuk alatt Kim és Kris sok válás okozta szívfájdalomtól óvta volna meg magát, ha 72 napos frigyük alatt inkább három és félszer letekerik a Tour de France-t.

Nekünk ennyi lehetőség jutott eszünkbe, de várjuk a kommentekben a további ötleteket!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek