Starity

VV5: Seherezádé titokban feküdt kés alá

2011. november 02. 18:06   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ 5 szőke szépsége 16 éves korában depressziós volt kicsi méretei miatt, és még szülei előtt is titkolta, hogy mellplasztikára gyűjt.

hirdetés
VV5: Seherezádé titokban feküdt kés alá

A Való Világ 5-ben feltűnt Seherezádéról senki nem gondolná, hogy kisebbségi komplexusokkal küzdött. A szőke szépség 16 évesen depresszióba esett a miatt, hogy csúnya a teste és kicsik a keblei. A lány ekkor döntött úgy, hogy tesz az ügy érdekében.

Szüleivel járt először Máltán, ahová egy évvel később dolgozni ment már vissza. Go-go táncosként kereste a kenyerét, és ebben édesanyja teljes odaadással támogatta, hiszen szerinte, itt sem mutat többet az ember magából, mint a strandokon. Ennek ellenére Sheri titkolózott szülei előtt, és a tervezett mellműtétjébe se avatta be őket.

A szenvedélyes nő sokáig gyűjtögetett az álom keblekre, és csak nagymamája tudott a fájdalmas műtétről, aki mindenben segítette őt. VV Gergő szerelmének a beavatkozás után rendbe jött az önértékelése, és az ismerősei szerint hamar kilábalt a depresszióból.

A dolog annyiban sántít, hogy Claudio, a lány volt szerelme, aki azóta igazi bosszúhadjáratot folytat az exbarátnője ellen, váltig állította, hogy ő finanszírozta kedvese méregdrága plasztikázását. Azt, hogy mi az igazság valószínűleg sosem fogjuk megtudni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek