Starity

VV5: Seherezádé ellen újabb bosszú indul

2011. október 27. 11:11   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Claudio még mindig nem fejezte be a bosszúhadjáratot, és most Seherezádé legféltettebb kincsét akarja utcára tenni.

hirdetés
VV5: Seherezádé ellen újabb bosszú indul

Claudio a hírek szerint nem akarja, ha bármi is emlékeztetné volt és csalfa szerelmére, ezért kijelentette a lány barátnőinek, hogy ha nem tűntetik el onnan Shery kutyáját, akkor a kis öleb pár napon belül az utcán végzi. Arra hajlandó, hogy repülőgépre tegye, de egy euróval sem támogatja többé a lány életét, így a jegyet nem fizeti ki.

A Való Világ 5 kezdetén a szőke szépség kisfilmjéből megtudhattuk, hogy a kiskutyája számára szinte a legfontosabb, és nagyon szeretné ha vigyáznának rá, amíg ő küzd a 12 milliós főnyereményért a villában. Nyugodt szívvel hagyta szerelmére a közös gyermeküket, mert úgy gondolta, hogy felelős gazda lesz az olasz csődör.

Azóta már szakított az álompár, és állítólag Seherezádé édesanyja teljesen kétségbe van esve, mert nincs pénze hazaszállítatni a lánya ölebét. Elmondása szerint Claudio hajthatatlan az üggyel kapcsolatban, és élvezi azt, hogy fájdalmat okozhat mindazoknak, akik szeretik a lányt. Vajon mit tud még tenni az expasi, hogy megkeserítse a szenvedélyes nő életét?


Shery közös ágyban is aludt kiskutyájával

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek