Starity

VV5: Claudio rettegésben tartotta Seherezádét

2011. október 11. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szinte rabláncon tartotta Claudio a Való Világ 5 szenvedélyes nőjét, ezért Seherezádé édesanyja egyáltalán nem bánja, hogy az olasz fiú lelépett.

hirdetés
VV5: Claudio rettegésben tartotta Seherezádét

Seherezádé és Gergő intim jacuzzis jelenete után már sejteni lehetett, hogy a lány otthon maradt barátja nem örül a villában látottaknak. Claudio már két hete bosszút esküdött a lány ellen, majd nem sokkal később a szőkeség összes cuccát hazaküldte édesanyjának, jelezve ezzel, hogy nála mindennek vége.

A külvilág történéseiből mit sem sejtő Seherezádét születésnapján egy videóüzenet formájában dobta ki végül a Rómában élő fiú. A készenlétbe állított pszichológus azonban haza is mehetett, ugyanis a lányt egy cseppet sem viselte meg a szakítás, kiborulás helyett csak vállat vont, és bulizott egy jót.

Seherezádé édesanyja úgy gondolta, a történtek után kötelessége kiállni a lánya érdekében. A Borsnak elmondta, hogy ő sem bánja, hogy vége lett lánya kapcsolatának, mert Caludio csak terrorizálta őt: „Seherezádé végre felszabadult érzelmileg, mert az az igazság, hogy láncra vert kutyaként élt Claudio mellett két éven keresztül. A lányom az érzelmeire hallgatott az esze helyett, ezért szenvedett ennyi időn keresztül a barátja mellett, aki egyszerűen lelki terror alatt tartotta, megalázta, manipulálta őt. Milyen őszinte szerelemről beszél Claudio? Miután járni kezdtek, elkápráztatta, majd felszólította Sehert, hogyha nem változtat a magatartásán, akkor szakít vele. Aztán a gogózásról is letiltotta, mondván, nem fér bele az erkölcsi normáiba, és különben se dolgozzon. Később mégis arra kényszerítette, hogy visszatérjen az éjszakába, mert nem szponzorálja tovább” – árulta el Nagyné Detti, aki szorgalmasan követi lánya életőt és egyetlen összefoglalót sem hagyna ki.

Fotó: RTL Klub / Bársony Bence

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek