Starity

Marie Mai álmai teljesültek

2011. november 03. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztár saját bevallása szerint idén vált valóra minden egyes kívánsága.

hirdetés
Marie Mai álmai teljesültek

Az énekesnő bevallotta, hogy az iskolában sokszor kinevették, amikor a tanár az álmaikról kérdezte a gyerekeket. Marie Mai kívánságai biztos teljesültek, hiszen tegnapelőtt két díjat is bezsebelt az idei ADISQ-gálán, két hónapja férjhez ment Hawai-szigeteken, és végül idén megjelenésre kerül legújabb angol albuma.

A sztár erről adott interjút egy kanadai napilapnak: „Mindig is az volt az álmom, hogy híres énekes- vagy színésznő legyek, és szerencsére a legelső sikerült is. Amikor megkérdezték az iskolában, hogy ki mi szeretne lenni, ha nagy lesz, akkor mindig azt mondtam, hogy sztár, amiért ki is nevettek az osztálytársaim. Viszont soha nem hátráltam meg, hiszen ha feladtam volna az egészet, akkor lehet, hogy most sehol sem tartanék. Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer csak miattam fog több ezer ember eljönni egy arénába. De még mindig az a legfelfoghatatlanabb, hogy két hónapja férjhez mentem” – mesélte meghatódva.

Marie később azt is bevallotta, hogy örülne, ha továbbra is zökkenőmentesen folytatódna az élete.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek