Starity

Johnny Depp közel volt a halálhoz

2011. november 03. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A magángép motorja, amelyben Johnny Depp utazott, a magasban állt le, de szerencsére a helyzet nem torkollott katasztrófába.

hirdetés
Johnny Depp közel volt a halálhoz

Napjaink egyik legnépszerűbb színésze a Rumnaplók rendezőjével Bruce Robinsonnal utazott egy magánrepülőn, amikor a gép hajtóműve váratlanul leállt, és mindketten biztosra vették, hogy eljött értük a halál. Johnny, azt ugyan utálja ha fotózzák, de egy interjú során szívesen megosztotta életének eme szörnyű pillanatát.

„A gép egyszerűen leállt. A motor hangja elhallgatott. Csend volt. Bruce-szal egymásra néztünk, és azt hiszem azt mondtam: 'Ennyi volt?' Egy furcsa, végtelenig tűnő pillanatig nem éreztünk semmit csak a zuhanást. Bruce és én egymás mellett ültünk, és azt mondtuk egymásnak 'A francba! Tuti meghalunk. Hát asszem így ér véget az életünk.' Aztán hisztérikus röhögésben törtünk ki, amiatt, hogy most tényleg így kell meghalnunk." – mesélte a színész, aki hamarosan lehet hogy visszatér a mozivásznakra Jack Sparrow bőrében.

Szerencsére a gép motorja egy kis idő elteltével újraindult, így a méltán népszerű Mr. Depp és barátja is megúszták a katasztrófát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek