Starity

Britney Spears Joe Jonasnak rúdtáncolt

2011. november 03. 17:05   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Britney Spears hétfő este Londonban lépett fel, azonban a rajongók többet kaphattak egy szokásos koncertnél.

hirdetés
Britney Spears Joe Jonasnak rúdtáncolt

Még nyár végén adtuk hírül, hogy Joe Jonas lesz Britney Spears turnéján az előzenekar. Azonban a fiúnak most jóval nagyobb szerep jutott, mint a várakozó közönség szórakoztatása. Spears szexi rúdtáncot lejtett számára.

Britney-ről egyáltalán nem gondolhatjuk, hogy szégyenlős, ugyanis amikor a Lace and Leather című számát énekli, szokása felhívni egy férfirajongót a tömegből, és rúdtánccal szórakoztatja őt. Azonban van, amikor az énekesnő még messzebbre megy, és valaki hozzá sokkal közelebb álló embert „tisztel meg” erotikus műsorával.

Múlt alkalommal tulajdon párja volt a szerencsés kiválasztott, aki ugyan kissé zavarban volt, egy percig sem tiltakozott az intim mozdulatok ellen. Ezúttal viszont a nála 8 évvel fiatalabb, ártatlanságáról közismert Joe Jonas vett részt a show-ban.

Brit leültette a fiút, majd azt mondta, nyugodtan relaxáljon, ő majd teszi a dolgát. Ekkor Joe egy rózsaszín boát kapott a nyakába, és kezdetét vették a szexualitástól fűtött mozdulatok. A 29 éves énekesnő először végig tekergőzött a középső Jonas fivér körül, majd pedig szétcsapott lábait a fiú vállára helyezte.

A Joe-rajongók érzelmei vegyesek. Egyesek szívesen lettek volna Britney helyében, mások viszont féltik a fiút, hogy rossz útra tér.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek