Starity

Bieber megrontója rács mögé kerülhet

2011. november 04. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy Los Angeles-i rendőrparancsnok szerint csoportja hamarosan vizsgálatot indít megrontás ügyében a 20 éves nő ellen, aki állítása szerint gyermeket szült a kiskorú Justin Biebernek.

hirdetés
Bieber megrontója rács mögé kerülhet

Komolyan fájhat a feje a 20 éves Mariah Yeaternek, aki a napokban adott be apasági keresetet Justin Bieber ellen. Állítása szerint 2010 októberében, 19 évesen létesített szexuális viszonyt az akkor 16 éves énekessel, Los Angeles-i koncertje után egy mosdóban. A hölgy idén júliusban egy kisfiúnak adott életet, akinek Bieber az apja. A tinisztár stábja tagadja, hogy a fenti állításoknak bármilyen köze is lenne a valósághoz.

A felbőszült Bieber-rajongók – szokásukhoz híven – máris elárasztották a Yeatesnek szánt halálos fenyegetésekkel a közösségi oldalakat, a nő azonban ezeknél sokkal fajsúlyosabb következményekkel is számolhat, hiszen kiskorú megrontásának bűntette miatt akár bíróság elé is állhat.

Egy Los Angeles-i rendőrparancsnok, Andrew Smith szerint hivatalos feljelentés ugyan nem érkezett a 2010 októberében történt incidensről, ám a média különböző híradásait alapul véve nyomozhatnak az ügyben. A kaliforniai törvények szerint mindenki, aki 18 év alatti személlyel létesít törvénytelen szexuális viszonyt, és 3 évvel idősebb mint áldozata, az szabálysértést követ el, és egy év börtönnel sújtható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek