Starity

Kínai színésznő Hugh Grant gyermeke anyja

2011. november 04. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány napja bombaként robbant a hír, miszerint az örök agglegény apa lett, ám akkor nem árulta el, kicsoda kislánya anyja.

hirdetés
Kínai színésznő Hugh Grant gyermeke anyja

November elején derült ki, hogy az örök agglegénynek tartott Hugh Grant apa lett. A színész néhány napja direkt homályosan nyilatkozott gyermeke anyjáról, ám most mégis elárulta, ki szült neki kislányt.

Szeptember 29-én született meg a baba Londonban, az édesanya pedig nem más, mint a 31 éves kínai színésznő, Tinglan Hong. A páros még januárban kezdett randizni, ám kapcsolatuk mindössze négy hónapig tartott: áprilisban elváltak útjaik. Hugh Grant azt nyilatkozta, hogy fogalma sem volt róla, hogy egykori barátnője terhes.

Ennek ellenére az 51 éves Grant úriember módjára nem hagyta magára gyermekét és annak anyját, a források szerint a szakítás ellenére egészen baráti viszonyt ápol a nővel, de csakis a csemete érdekében – írja a Blikk.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek