Starity

Lady Gaga saját alapítványt hoz létre

2011. november 04. 18:06   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Grammy-díjas énekesnő létrehozza a Born This Way Alapítványt a fiatalok megsegítésére.

hirdetés
Lady Gaga saját alapítványt hoz létre

Az excentrikus Lady Gaga a Harvard Egyetem és a Kalifornia Alapítvány segítségével indít egy saját szervezetet. A Born This Way Alapítvány egy nonprofit cég, amelynek célja a fiatalok karrierjének segítése, magabiztosságának növelése, jóléte és védelme.

„Reméljük, sikerül létrehozni egy olyan alapítványt, amelynek alapja a bátorság és a kedvesség, valamint egy olyan közösséget, amely világszerte védelmez a megfélemlítés ellen” – mesélte a Bad Romance énekesnője egy sajtótájékoztatón.

A jövőre elinduló Born This Way Alapítványt Lady Gaga és édesanyja irányítja majd közösen. A népszerű énekesnő e mellett elgondolkodott azon is, hogy létrehoz majd egy árvaházat New Delhiben, mivel legutóbbi látogatása nagyon nagy hatással volt rá.

" Lady Gaga szeretne létrehozni egy alapítványt, ahol a szegény gyerekeknek és a rászorulóknak segítene. Ő nem olyan híresség, aki felesleges dolgokra költi a pénzét. Tudja, hogy komoly feladat, ezért kezdetben a meglévő indiai alapítványokat szeretné segíteni, majd később a legtöbb pénzét és idejét a saját árvaházára fordítaná" – nyilatkozta Gaga menedzsere.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek