Starity

Eckü üzent a rajongóinak

2011. november 06. 19:07   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rapper a YouTube-on keresztül árult el néhány dolgot rajongóinak, és helyzetjelentést adott a zenekarral kapcsolatban.

hirdetés
Eckü üzent a rajongóinak

A Hősök formációból ismert Eckü YouTube-videóban üzent a rajongóinak, melyet a rapbanda hivatalos Facebook-profilján is megosztottak. Elárulta, hogy Veszprém belvárosát felújítják, így kiszorultak egy lakótelepre, ahol egykor Brash is lakott.

Természetesen nem felejtette el megemlíteni legutóbbi videoklipjüket, a Szó fel 2-t sem, amiről azt is megtudhattuk, hogy Tököl mellett vették fel. A rapper sejtelmesen utalt arra is, hogy jövőre valami újdonságra is számíthatunk a bandától, de többet nem árult el ezzel kapcsolatban.

Ezt követően Eckü emondta, hogy novemberben hol találkozhatunk a Hősökkel, így aki kíváncsi rájuk, mindenképp nézze meg a videót, hogy semmiképp ne maradjon le róla, mert ahogy az Aki velünk... című számban is mondják, „Dobj egy peace-t, ha a városodban portyázunk”.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek