Starity

Érkezik az új Rammstein-kislemez

2011. november 06. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Rammstein rajongók örülhetnek, hiszen ismét újdonság érkezik. Az új kislemez Mein Land címmel, egy négy tételes digipack CD formájában landol majd a boltok polcain.

hirdetés
Érkezik az új Rammstein-kislemez

A CD-n a címadó dal és ennek két remixváltozata, valamint egy kiadatlan szám, a Vergiss Uns Nicht is helyet kapott. A Mein Landot már meg lehet hallgatni, a Jonas Akerlund rendező által készített klip viszont csak november 11-én fog debütálni a német industrial metal banda hivatalos weblapján.

Egyébként ez a dal a Made in Germany 1995–2011 című válogatásalbum egyetlen új dala lesz, ami várhatóan november 22-én jelenik meg. A korongon 20 dalt találhatunk majd, valamint három különböző kiadásban vásárolhatjuk meg: szimpla CD, dupla CD és Super Deluxe Edition (2 CD és 3 DVD).

Viszont amíg erre várunk, ne felejtsük el, hogy november 10-én koncerteznek Budapesten, ahol a svéd Deathstars lesz az előzenekar.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek