Starity

Venezuelai lány lett Miss World 2011

2011. november 08. 14:02   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

November 6-án lezajlott a Miss World szépségverseny, amit ebben az évben Londonban rendeztek meg. Idén 113 lány küzdött a koronáért, de természetesen csak egy vihette haza, aki most a 22 éves Miss Venezuela lett.

hirdetés
Venezuelai lány lett Miss World 2011

Ebben az évben is megrendezték a Miss World szépségversenyt, ezúttal Londonban került sor a legszebb lány megválasztására.

Magyarországot idén a Miss World Hungary 2011 cím birtokosa, Szunai Linda képviselte, akit július 14-én válaszottak meg hazánk szépének. Azonban rajta kívűl több mint 100 versenyző reménykedett abban, hogy az ő fejükre kerül majd végül a korona.

Az első körben a 30 legszebb lány kiválasztására került sor, ahova Szunai Lindát is beválasztották, a magyar lány végül a 28. lett a világszépe versenyen.

A legszebb 15 lány között ott volt Olaszország, Spanyolország, Svédország és Ukrajna képviselője is, de a Top 7-be csak a következő versenyzők jutottak be: Miss Venezuela, Miss South Africa, Miss Scotland, Miss Puerto Rico, Miss Philippines, Miss Korea, és Miss England.

Végül a korona a 22 éves Ivian Sarcosra azaz Miss Venezuelára került – akinek az amerikai Alexandria Mills adta át a helyét – udvarhölgyei pedig Miss Philippines és Miss Puerto Rico lettek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek