Starity

Szunai Linda lett hazánk szépe

2011. július 15. 09:09   |   Szerző: June15

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnap megrendezett szépségkirálynő-választáson Szunai Linda fejére került a korona, de emellett több fajta díjat is kiosztottak köztük.

hirdetés
Szunai Linda lett hazánk szépe

A csütörtök este megrendezett verseny zsűrijét Dammak Jázmin, Rubint Réka, Andy Vajna, Kasza Tibor és Haddaway alkotta. A műsorvezetők pedig a már jól összeszokott Rákóczi Ferenc és Majoros Péter, azaz Majka voltak.

Több sztárvendég, mint pédául Gáspár Laci, Király Viktor és SP is fellépett a műsor alatt, valamint a Nagy duettből ismert Trokán Nóra–Caramel páros is.

A közönségdíjat, vagyis a Miss Intercontinental Hungary címet Weisz Fanni kapta, míg Miss Earth Hungary Szabó Dóra és Miss Universe Hungary Lipcsei Betta lett. A szépségkirálynő, azaz Miss World Hungary pedig nem más, mint Szunai Linda, aki már ismerős lehetett a nézők számára, hiszen a híres magyar zenecsatornán is részt vett hasonló megméretettésen, valamint Puskás Peti Léggömb című klipjében is szerepelt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek