Starity

Nicole Scherzinger új párra lelt

2011. november 07. 15:03   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A PCD egykori tagja túltette magát a szakításon, és a hírek szerint máris új szerelmet talált, hála az X Factornak.

hirdetés
Nicole Scherzinger új párra lelt

Nicole Scherzinger négy év után, október végén szakított kedvesével, Lewis Hamiltonnal. A kapcsolatukról már régóta mentek a találgatások, hiszen a munkájuk miatt nem tölthettek túl sok időt együtt. Most úgy tűnik, a szakítás valóban hivatalos, hiszen Nicolet a napokban már egy másik férfi karjaiban látták.

A hölgy állítólag közelebbi kapcsolatot ápol az amerikai X Factor műsorvezetőjével, Steve Jonesszal. A pár között a bennfentesek szerint már a műsor kezdetekor igen jól működött a kémia.

„Már a kezdetekkor megtalálták egymással a közös hangot, és szívesen buliztak együtt. Azóta változtak a dolgok, de addig nem akarják nyilvánosságra hozni kapcsolatukat, amíg Simon áldását nem adja rájuk” – mondta el az egyik stábtag az OK magazinnak.

Reméljük a 33 éves énekesnő végre rátalált az igazira, és bízzunk benne, hogy Steve – amennyiben komolyra fordulna a kapcsolatuk – nem ellenzi majd annyira a gyermekvállalást, mint a barna bőrű szépség exbarátja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek