Starity

VV Dya: „Az volt a baj, hogy nem pasiztam?”

2011. november 09. 09:09   |   Szerző: mosaictv

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A playmate kiesését követően temérdek felkérést kapott, ahogy az várható volt. Bár még nem sikerült teljesen feldolgoznia a távozását, örül a 47 napos ismertségnek.

hirdetés
VV Dya: „Az volt a baj, hogy nem pasiztam?”

A leszbikus filmjéről is ismert VV Dya 47 nap után esett ki a Való Világ 5 luxusbörtönéből. Ritka, ha valaki 75-25 arányban veszíti el a párbajt, a Mosaic TV stábja többek között erre kereste a választ az exvillalakóval. „Most ezt nagyon nehéz így megmondani, lehet hogy baj volt, hogy nem pasiztam?” – próbálta megfejteni az óriási különbség titkát Dya.

Azt is megtudtuk, hogy mivel töltötte az első szabad estéjét: „Az első estén anyukámmal, apukámmal és a családommal voltam, no meg a kiskutyámmal! Anyuék nagyon büszkék rám és nem találtak kifogásolnivalót a viselkedésemben” – árulta el a plázacica, aki a veresége ellenére nem szomorkodik, mert rengeteg felkérést kapott.

Az a pletyka is elterjedt, hogy Seherezádé egykori kedvese, Claudio is felkereste a csámcsogó szépséget és egy találkozót is megbeszéltek. Kiváncsian várjuk, hogy kintről is képes lesz-e megkavarni a villabeli eseményeket Dya, aki kesése után még felforgatta a dolgokat hátrahagyott levelével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek