Starity

Phoebe Tonkin hisz a mágiában

2011. november 08. 12:12   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Secret Circle sorozat sztárja bevallotta, hogy hisz a természetfeletti dolgokban és nagyon érdekli a boszorkányság már gyermekkora óta.

hirdetés
Phoebe Tonkin hisz a mágiában

Phoebe Tonkin alakítja Faye karakterét a The CW új sikersorozatában, a The Secret Circleben, amelynek a nézettsége lassan megközelíti a The Vampire Diaries sikereit. A színésznőről kevesen tudják, hogy először Diana szerepére készült, bár saját bevallása szerint, szinte mindegy volt kit alakíthat majd, csak szerepelni akart a sorozatban. Faye karaktere végül az egyik legérdekesebb és legösszetettebb szerepet hozta meg számára.

A sellőlányból boszorkánnyá vált színésznőt a valóságban sem riasztja el a természetfeletti, és őszintén hisz a boszorkányok létezésében és abban is biztos, hogy van mágia is.

„Igen, hiszen a mágiában. Egy olyan családból jöttem, akik nyitottak a spirituális dolgokra. Mindig is érdekeltek ezek a dolgok, és nyitott voltam a témára. Ahhoz, hogy még jobban tudjak azonosulni a szerepemmel megvettem Fiona Hawn egyik könyvét, aki nagyon sokat írt már a boszorkányságról és a mágiáról. Már korábban is olvastam ilyen dolgokról. Nagyon érdekesek. Sok ember azt hiszi, hogy létezik fehér meg fekete mágia, de ez nem így van. A boszorkányok a természetből és a földből táplálkoznak. Innen merítenek erőt.” - mondta el a vadóc boszorkány egy interjú során.

Phoebe nem csak a mágikus könyveket bújta lelkesen, de kedvenc filmjei között is megtalálható jó néhány varázslatos alkotás. Imádja a Charmed sorozatot, és sok ihletet merített a The Craft, és a Practical Magic című filmekből. Reméljük, a valóságban nem tör elő belőle a rosszkislány oldala, még a végén elvarázsolná a szereplőgárda többi tagját.

A sorozat félévadzáró epizódját csütörtök este tűzi műsorára a The CW, majd ezt követően csak Január 5-én érkezik új rész, amelyben a hírek szerint már Grey Damon is feltűnik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek