Starity

Megjelent a One Direction új klipje

2011. november 09. 12:12   |   Szerző: Timicsy008

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szinte már mindenki ismeri az angol fiú banda történetét. Külön-külön jelentkeztek a versenyre, de a mentorok úgy döntöttek, hogy csak egy csapatként folytathatják a versenyt. Az ötlet bejött – már a második klipnél tartanak.

hirdetés
Megjelent a One Direction új klipje

Már egy éve, hogy a One Direction nevű formáció bekerült a köztudatba. Nyár vége felé megjelent első kislemezük, a What Makes You Beautiful, mely nagy sikert aratott az angol slágerlistákon, sőt több országban is szép helyezéseket ért el.

Míg az első dal egy bulis hangulatú, nyári slágerre sikeredett, most az új videoklipjük, a Gotta Be You, inkább a fiúk érzelmesebb oldalát fejezi ki. A klipet Angliában forgatták alig pár hét alatt, miközben a rajongók folyamatosan kaphatták az ízelítőket a forgatásról, melyeket a srácok pakoltak fel a legnagyobb videómegosztóra.

A rajongók reménykednek, hogy a Gotta Be You, ugyanolyan jó sikert hoz a csapatnak, mint előző daluk, vagy talán jobbat is, mivel az angol X-Faktorba lehetőséget kaptak arra, hogy jövő szombaton felléphessenek, az új dalukkal. A dal egyébként a November 21-én megjelenő albumon lesz található.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek