Starity

VV5: Seherezádé súlyos beteg?

2011. november 09. 14:02   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az exvillalakók véleménye szerint Seherezádé túlzottan ügyel vékony alakjára, és embertelenül keveset eszik a villában.

hirdetés
VV5: Seherezádé súlyos beteg?

Seherezádé csodálatos alakját sok nő irigyli. A lány azonban nem volt mindig ilyen vékony. Fiatalabb korában jóval ducibb volt, a most playmate alkatú szőkeség. A szenvedélyes nő ma már görcsösen ügyel arra, hogy egy dkg súlyfelesleget se szedjen magára, és ez már több villalakónak is szemet szúrt.

A kiköltözött játékosok úgy érzik, hogy hamarosan baj lehet abból, hogy Sheri nem vesz magához elég táplálékot, sőt néhányuk már most azt mondja, hogy az anorexia tüneteit vélik felfedezni Gergő volt szerelmén, mert túlzásba viszi az éhezést.

A szakemberek véleménye szerint a szakítás még jobban megviselheti a szőkeség lelkét, így egyre veszélyesebb lehet számára a játék, ha nem figyelnek oda rá a műsor szerkesztői. Az anorexiát sokan nem veszik komolyan, pedig végzetes következményei lehetnek. Az e fajta testképzavarban szenvedő nők 8-10 %-a belehal a betegségbe, és a számadatok az évek során egyre nőttek.

Sheri ismerősei szerint nincs miért aggódni, hiszen barátnőjük sosem rendelkezett túl nagy étvággyal, de mindig eszik annyit, hogy egészséges maradjon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek