Starity

Örökre lebénulhat Gáspár Evelyn

2011. november 11. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az autóbaleseténél megsérült csigolyája még mindig nem forrt össze, de Győzike lánya már nem bírja a megpróbáltatásokat és le akarja venni a műanyag fűzőt. Nagy hiba lenne.

hirdetés
Örökre lebénulhat Gáspár Evelyn

A Fiumei úti baleseti sebészeten tartózkodott tegnap Gáspár Győző és lánya, Evelyn, aki már nem bír meglenni attól a fűzőtől, amit az orvosoktól kapott, miután kiengedték az intenzívről. A lány elpanaszolta a Blikknek, hogy hiába alszik és fürdik benne már hat hete, több csigolya még mindig nem forrt össze, de már az egész háta sebes a kényszerzubbonytól.

„Pedig feküdt, nem vette le a fűzőt – abban fürdik, alszik szegényke -, de már nem bírja. Azt mondta, leveszi, és kész!” – magyarázta Győzike, aki tisztában van az orvos által elmondottakkal, miszerint a lánya tolószékbe is kerülhet, ha nem veszi komolyan a sérülést és nem hordja rendesen további hat hétig a „kínzóeszközt”.

Evelyn szeptember végén került intenzívre, amikor friss jogosítványával az árokban kötött ki. A baleset pontos körülményeire még nem derült fény, de az biztos, hogy alkoholt nem fogyasztott, és valószínű, hogy biztonsági öve nem volt bekapcsolva.

A Gáspár család kálváriája itt még nem ér véget, a hírek szerint Győző plasztikaműtétes sebe sem gyógyul megfelelően, de pihenés helyett sajnos bíróságra kell járnia, ahol adócsalás miatt ül a vádlottak padján.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek